Sandviks hundpensionat

Borta underbart, men hemma bäst!

Sandviks hundpensionat

Borta underbart, men hemma bäst!

Vår syn på hunden

Vi ser hunden som en högt värderad familjemedlem och därför är vårt penionat individanpassat.

Eftersom vi är en mindre verksamhet har vi också möjlighet till att tillgodose mer service för både fyrbent och dess människa. Hittar ni inte det ni söker så skriv gärna och fråga eller hälsa på oss. Kan vi inte själva, kanske vi vet vem som kan.

Hos oss utgår vi från hundens grundbehov, vilket är aktivitet, motion och kärlek varje dag. Därför har vi endast tio platser för att kunna tillgodose detta. Det ingår också i våra priser, då vi tycker att alla hundar har behov av det. Därför har vi nu bestämt att det blir ordinarie utbud dvs i dygnspriset ingår alltid motion i form av skogspromenad, hjärngympa och gos och kel i stora lass.

På sommarhalvåret badar även alla hundar som tycker om vatten minst en gång om dagen de varma dagarna, då vi har tillgång till egen badstrand.

Möjlighet att få springa fritt i skog finns även då vi har en del inhägnad skog i anslutning till vår gård. Allt vi gör på Sandvik är i tanken för att hunden ska ha roligt och må bra och vi strävar hela tiden på att bli bättre.

På bilderna kan ni se våra gästrum och rastgårdar. Bilder finns även på stranden och skogsomgivningar.

Numer kan man följa sin hund på Facebook i vår slutna grupp eller på instagram. Har man inte sociala medier kan vi skicka bilder och små klipp på sms eller mail, dagligen. För vi vet att matte och husse känner mindre oro när de ser sin hund må väl även om det är på avstånd.

Vi välkomnar alltid besök. Så välkomna på en titt!

Vilka är vi?

Kort om familjen Andersson

Pia ansvarar för hundarna på dagis och pensionat. Hundar är Pias största intresse och har varit sedan barnsben. Nu är det mest intressanta hur hunden fungerar naturligt och i flock och det intressantaste hon vet är att studera hundens språk och beteende och omsätta det i vardagslivet.

Roger arbetar heltid på Habo rostfria AB, hans fritidsintresse består av att tillverka och skapa, allt från målning till tillverkning. På helger och kvällar hjälper han gärna till med att gosa med hundar och promenera med de.

Barnen Ella 12, Meja 11, Nellie 5 år och Emmie 4 år älskar hundar de också. De går i skolan och de minsta är hemma på heltid tills de får en förskoleplats närmare hemmet.

Familjens egna hundar är Malinoisen Jax född i Februari -19 och Schäfern Gizmo också född i februari -19. Glada, goa hundar som gärna leker med de gäster som gillar leka.