Sandviks hundpensionat

Borta underbart, men hemma bäst!

Sandviks hundpensionat

Borta underbart, men hemma bäst!

Hur är det att vara gäst på Sandviks?

Vår vision är service för både tvåbent som fyrbent. Som ett mindre pensionat vill vi erbjuda alla hundar en trygg, aktiv vistelse med mycket kärlek. Det är trots allt kärleken för hundar som bygger upp vår verksamhet.

Alla hundraser är välkomna hos oss, så länge de inte är aggressiva mot människor eller renodlade vakthundar som bara kan hanteras av ägaren. Däremot väljer vi att tacka nej till hundar som inte får träffa andra hundar om det inte är så att ni har 2 eller fler. Detta för att hundens vistelse hos oss bygger på att de ska vara trygga och ha roligt, vilket är svårt att uppfylla i vårt lilla pensionat vid längre vistelser än en dag om den måste isoleras från de andra helt. Självklart är det du som ägare som bestämmer på vilket sätt din hund får interagera med någon annan hund. Självklart är också att vi aldrig tummar på säkerheten för din hund. Allt regleras av vårt kontrakt och de inlämningsanvisningar du som ägare gör.

För att förtydliga kan det handla om så lite som att din hund får gå på koppelpromenad tillsammans med andra kopplade hundar eller att den kan bo i ett rum brevid en annan hund där den ser att den inte är ensam. Så det innebär inte att vi tackar nej för att din hund inte får fysiskt interagera med andra hundar.

Vi har för tillfället fem stora gästrum, alla inredda med det hundar vanligtvis älskar det vill säga en eller flera soffor, hundbädd,kudde, filt,gosedjur och matskålar. Två av gästrummen har lucka ut till hundgård och två av dessa gästrum finns i vårt boningshus i källaren.

Vi har fyra stora hundgårdar varav tre har upphöjd vindskyddskoja att hålla utkik ifrån, samt hundkoja för de hundar som trivs med det.

Vi har en stor inhägnad rastgård med agilityhinder och leksaker. Vi har också något så unikt som 6000 kvm inhägnad lekområde med naturlig miljö, så det är som att få springa fritt i skog och mark.

Vi har egen badplats ca 70 meter bort där alla hundar som vill bada får göra det flera gånger om dagen sommartid.

 Vi har miltals av skogsvägar att promenera på.

Vi finns på Instagram.

Så det vi erbjuder är kort och gott en semester även för hunden med fokus på att den ska må bra, känna sig trygg och framför allt ha ett roligt hundliv, även när den är bortlämnad.