Sandviks hundpensionat

Borta underbart, men hemma bäst!

Sandviks hundpensionat

Borta underbart, men hemma bäst!

Hur är det att vara gäst på Sandviks?

Vår vision är service för både tvåbent som fyrbent. Som ett mindre pensionat vill vi erbjuda alla hundar en trygg, aktiv vistelse med mycket kärlek. Det är trots allt kärleken för hundar som bygger upp vår verksamhet.

Alla hundraser är välkomna hos oss, så länge de inte är aggressiva mot människor eller renodlade vakthundar som bara kan hanteras av ägaren.

Vi har för tillfället fem stora gästrum, alla inredda med det hundar vanligtvis älskar det vill säga en eller flera soffor, matta, hundbädd,kudde, filt,gosedjur och matskålar. Två av dessa gästrum finns i vårt boningshus i källaren.

Vi har fyra stora hundgårdar varav tre har upphöjd vindskyddskoja med biabädd att vila i eller hålla utkik ifrån. Vi har en stor inhägnad rastgård med agilityhinder och leksaker. Vi har egen badplats ca 70 meter bort där alla hundar som vill bada får göra det flera gånger om dagen sommartid.

Vi har delvis inhägnad skogsområde bakom hundpensionatet. Vi har miltals av skogsvägar att promenera på. Vi har en Facebooksida där vi dagligen uppdaterar med information och bilder om hur din pälskling har det, så du med ett enkelt klick kan se att din bästa vän mår bra och se vad hen har för sig.

För er utan Facebook skickar vi bilder på mobiltelefon och har också ett instagramkonto för de av er som hellre följer där. I framtiden kommer vi bygga en inomhus lekgård och erbjuda fler tjänster men aldrig tumma på grundidén, att hundarna ska känna sig som hemma och vara trygga.